Ügynökségünk Múltunk

Régóta valljuk, hogy a megalapozott marketingstratégia és a hatékonyan kivitelezett marketing akcióterv garantálja az üzleti vállalkozások sikerét.

Mégis azt tapasztaltuk, hogy a hazai kis- és középvállalatokra nem jellemző, hogy határozott marketing koncepcióval rendelkeznének, vagy hogy képzett marketing szakembert alkalmaznának. Bár vannak cégvezetők, akik felismerik ennek jelentőségét, ők viszont azzal szembesülnek, hogy nehéz szakképzett és széleskörű tapasztalattal rendelkező marketing-munkatársat találni.

Ezt a szükségletet megértve hoztuk létre cégünket 2005-ben néhány marketing és média szakember együttműködésével. Működésünk alapja, hogy kiaknázzuk azt a szinergiát, amit a különböző szakterületek képviselőinek önkéntes együttműködése során nyerhetünk. Alkotó csapatunkban tapasztalt piackutatók, marketingesek, grafikusok, programozók, újságírók és fotósok kamatoztatják tudásukat a maximumot hozva ki magukból minden projektben.

4image

Referenciáink között szerepel számos piackutatás, tömegmédium- és BTL kampányok (vásárlásösztönzés, trade-marketing, direkt marketing, eseménymarketing, rendezvényszervezés, PR és szponzoráció) tervezése és kivitelezése.

2006-tól az integrált marketing kommunikáció eszköztárán belül a hagyományos eszközökről (sajtó, TV, rádió) egyre inkább az internetmarketingre, a kis- és középvállalatok számára sokkal költséghatékonyabb online reklámeszközre terelődött a hangsúly. Netes kampányaink sikere és sikereink  mérhetősége az online marketingre  (weboldalkészítésre, kereső- és linkmarketingre) történő specializációnkhoz vezetett.

Úgy érezzük, mára sikerült az ország egyik legfelkészültebb online marketinges csapatává válnunk.