Ügynökségünk Csapatunk

Cégünkben egy közgazdász, egy marketinges és egy grafikus összeforrott hármasa látja el a vezetői és a  projektmenedzsment feladatokat.
Csapatunk magját rajtuk kívül kimagasló képességű  szerver és kliens oldali programozók, és felkészült értékesítők alkotják.

Az aktuális munkafolyamatokba csatlakoznak további külsős kollégák: grafikusművészek,  alkalmazott grafikusok, fotósok, dekoratőrök és újságírók, akik egy-egy projekt sikerén dolgoznak a csapattal közösen.

A cégvezetés szemléletének köszönhetően minden alkalmazott kibontakoztathatja nemcsak szakmai tudását de egyéniségét is. Dinamikusan fejlődő cégünket csak olyan munkatársakkal bővítjük, akik saját színes egyéniségükkel, sokrétű tapasztalatukkal és maximalizmusukkal hozzájárulnak csapatunk törekvéseihez:

szenvedéllyel ötvözni a legújabb technológiákat, a kreatív designt és a világszínvonalú webes szolgáltatásokat annak érdekében, hogy a Megbízóinkkal közösen kitűzött marketing célokat és sikereket garantálni tudjuk!

Ha szakemberként, vagy cégének képviselőjeként egy olyan ügynökség üzleti partnerévé kíván válni, amely élen jár az  online marketing megoldások megvalósításában, készséggel állunk a rendelkezésére.