Szolgáltatásaink Webdesign

A webdesign nem csupán a grafikus vizuális képzeletének manifesztuma, hanem egyértelműen bemutatja azokat az információkat is, mely magában foglalja a jól átgondolt szerkezeti elrendezést és tipográfiát, a tartalom hierarchiát és a navigációt. Mindezek együttesen vezetik hatékonyan a látogatót a weboldalon. Ennek kulcsa az egyszerűségre való törekvés, a felhasználó központú tervezés.


Lényegre törő, informatív weboldalak

Tervezéskor főként a célok eléréséhez nélkülözhetetlen elemekre koncentrálunk és hagyjuk, hogy a „többi” köré alakuljon. A felesleges sallangokat mellőzzük. Olyan weboldalakat igyekszünk tervezni, amelyek design, tartalom és funkcionalitás szempontjából egyaránt összhangban vannak, esztétikusak, egységes megjelenésűek, áttekinthetőek, hozzáférhetőek a legszélesebb felhasználói bázis számára és következetes élményt nyújtanak függetlenül a hozzáférés módjától.


Mobile webdesign

A felmérések egyértelműen azt mutatják, hogy egyre nagyobb létjogosultsága van a mobil- , okostelefonokra és egyéb hordozható eszközökre optimalizált weboldalaknak. A különböző platformok a számítógépekre optmializált weboldalaktól teljesen eltérő és kihívásokkal teli tervezési elgondolásokat követelnek meg. A kulcsszó: Hordozható „webet" készíteni.