Szolgáltatásaink Arculattervezés

Sikert elérni napjainkban már csak egységes, színvonalas és korszerű vizuális megjelenéssel és hatékony kommunikációval lehet. Aki nem rendelkezik kiforrott arculattal, azt kockáztatja, hogy kommunikációjával semmilyen vagy éppen negatív hatást ér el. A jó design és az egységes márkakommunikáció viszont hozzáadott értéket teremt, és növeli a cég jövedelmezőségét. Befektetésként célszerű tekinteni rá, és tudatosan kell menedzselni. Ha ezt eddig nem, vagy véleménye szerint nem megfelelően tette volna, akkor az arculat különböző aspektusaihoz kapcsolódó szolgáltatásaink igénybevételével változtathat ezen a helyzeten:

 • belső marketing

  audit , tanácsadás, képzés

 • vizuális arculat

  A tökéletes embléma néhány pillanat alatt inspirálja az érzelmeket, tartós és emlékezetes benyomást tesz, kifejezi a személyiséget, közvetíti az üzenetet, és hosszabb távon is állja az idő próbáját.

 • PR és szponzorációs munka

  Bárkinek színes lehetőséget biztosít a bemutatkozásra.
  (Leggyakrabban a művészek, fotósok, közéleti személyiségek alkalmazzák.)

Az arculattervezés tehát nem csupán grafikai alkotó munka, hanem egy összetett tervezési folyamat, melynek csak egyik részeredménye a vizuális arculati megjelenés. Megalapozott koncepció és átgondolt stratégia teszi lehetővé egy olyan imázs létrejöttét, mely egységes és egyedi élményt varázsol a márka köré.