Szolgáltatásaink Weboldal fejlesztés

A funkcionalitásra vonatkozó igényekhez igazodva saját fejlesztésű és nyílt forráskódú alkalmazások segítségével megtaláljuk a legköltséghatékonyabb és legoptimálisabb megoldást vállalkozása internetes megjelenéséhez és online aktivitásához.


Naprakész, testreszabott weboldalak

Megbízható, könnyen kezelhető és szabványos rendszereket készítünk. Programozó kollégáink folyamatosan követik és alkalmazzák a webes technológiai trendeket, újdonságokat. Az általunk fejlesztett illetve alkalmazott rendszerek többnyire moduláris felépítésűek, melyek egyedi beállításaival teljesen testreszabott webhelyeket alakíthatunk ki Megrendelőink számára.


Kényelmesen használható, felhasználóbarát megoldások

A felhasználói interfész szerkezeti és vizuális elemei egyenként és összességében is felhasználóbarát felületet valósítanak meg, melynek értelmezése, használata az informatikában nem jártas felhasználók számára is könnyű kezelhetőséget, következetes használhatóságot biztosít.


Biztonságos, szabványos rendszerek

A fejlesztések során nagyon nagy hangsúly kerül a biztonság szavatolására, mindenféle betörési kísérlet alapvető megakadályozására, illetve a különböző webes szabványok maximális követésére.


Böngészőfüggetlen megjelenítés

Az általunk készített weboldalakat minden esetben különböző böngésző típusokra és azok verzióira optimalizáljuk (böngészőoptimalizálás) annak érdekében, hogy minden felhasználót egyformán egységes megjelenítésű és funkcionalitású weboldal fogadjon.